پاسخ تقوی نژاد رییس کل سازمان امور مالیاتی کشوربه بهمن قاسمی مدیر عامل شرکت آریان فولاد: با بررسیهای سازمان مالیاتی مشخص شد که این فرد نه تنها زیان نکرده بلکه سود بالایی هم داشته است
پاسخ تقوی نژاد رییس کل سازمان امور مالیاتی کشوربه بهمن قاسمی مدیر عامل شرکت آریان فولاد:
با بررسیهای سازمان مالیاتی مشخص شد که این فرد نه تنها زیان نکرده بلکه سود بالایی هم داشته است و هم اکنون نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریالی بدهی مالیاتی دارد
به گزارش خبرنگار ما
و به نقل از سایت خبر آنلاین سید کامل تقوی نژاد رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور
در نشست خبری خود به ادعای بهمن قاسمی مدیر عامل شرکت آریان فولاد پاسخ
داد: مالیات موضوعی ملی، حق مردم و عمومی است و هیچ عاقلی در دنیا نسبت به اخذ
مالیات تردید ندارد. در عین حال، مالیات حق دولت است. بهتر است که رسانه ها برای
راستی آزمایی مطالبی که توسط برخی ها مطرح می شود، از ما سئوال بپرسند. به عنوان
نمونه هفته گذشته در مطبوعات آمده بود که کارخانه ای با ۱۵۰۰ نفر کارگر تعطیل شده،
این در حالی است که این مودی از سال ۸۷ پرونده مالیاتی بوده است که در حال حاضر
بدهی نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریالی دارد که پرداختی نیز انجام نداده است

.
وی ادامه داد: این مودی در سال ۸۷ زیان اعلام کرد اما با بررسیهای
سازمان مالیاتی مشخص شد که این فرد نه تنها زیان نکرده بلکه سود بالایی هم داشته
است. به هر حال طی ۱۱ سال این مودی زیان اعلام کرده اما طبق رسیدگی ها، همه دفاتر وی واهی
بوده و در حال حاضر نیز کارخانه خود را تعطیل کرده است
یاداور می گردد که بهمن قاسمی مدیر عامل شرکت اریان فاولاد اخیرا در مصاحبه ای ادعا کرده بود هیچ گونه بدهی مالیاتی ندارد و معاف از مالیات است
متن مصاحبه بهمن قاسمی :
قاسمی گفت: کارخانهام در سال ۸۵ با سرمایه ۶۰۰ میلیاردتومانی تاسیس شد، اما امروز به دلیل برخی سیاستهایی که خودم هم نمیدانم چرا اجرایی میشود، کارخانهام تعطیل شد و ۱۲۰۰ کارگر آن هم بیکار شدند و این هدیه دولت تدبیر به کارگر کارخانه من در روز کارگر است.
یک تولیدکننده فولاد از وضعیت اقتصادی کشور به شدت گلایه کرد و خبر داد که در حال حاضر کارخانهاش تعطیل شده و یک هزار و ۲۰۰ کارگر آن هم بیکار شده اند و این هدیه دولت تدبیر به کارگر کارخانه من در روز کارگر است.
بهمن قاسمی، مدیر عامل شرکت “نورد آریان فولاد” در توضیح چرایی تعطیلی کارخانه نورد آریان فولاد گفت: به دلیل مسدود ساختن حساب این شرکت از سوی سازمان امور مالیاتی استان قزوین، این کارخانه تعطیل شده است.
وی با بیان اینکه اگر یک بنگاه اقتصادی به غیر از حساب اصلی شرکت از حساب دیگری استفاده کند، جرم محسوب میشود، به مراجعه مکرر خود به سازمان امور مالیاتی استان قزوین برای پیگیری بازگشایی حساب اصلی شرکت در چند روز اخیر اشاره کرد و به نقل از رئیس امور مالیاتی استان قزوین گفت که حسابهای شرکت مسدود شده تا خود کارخانه هم تعطیل شود و ادامه داد که راهبرد دولت تدبیر و امید، مسدود کردن کارخانه های تولیدی تا سرحد امکان است.
مدیر عامل شرکت نورد آریان فولاد، مدعی شد که سیاست اصلی دولت تدبیر و امید بستن کارخانجات تولیدی بوده و ادامه داد که قرار است با بسته شدن کارخانجات، بوسیله پولهای خارج از کشور به راحتی فولاد وارد کشور شده و حتی پولشویی هم صورت پذیرد. وی گفت برای راه اندازی کارخانه فولاد ۶۰۰ میلیارد تومان با دلار ۸۰۰ تومانی سرمایه گذاری کرده که البته این رقم بدون محاسبه ارزش افزوده است.
قاسمی افزود: شرکت او هیچ بدهی به امور مالیاتی نداشته و پس از بررسی ذخایر شرکت هیچ تخلفی هم در حسابهای این شرکت کشف نشده است، بنابراین امور مالیاتی حسابهای شرکت را علی الرأس کرده و قابل رسیدگی هم نیست. وی، با استناد به اظهارات مدیران امور مالیاتی گفت که شرکت نورد آریان فولاد ۲۰۰ میلیارد تومان سود کرده بنابراین باید ۵۰ میلیارد تومان آن را به امور مالیاتی بپردازد که با محاسبه جرایم مورد ادعا این رقم به ۱۰۰ میلیارد تومان هم بالغ میشود.
این فعال صنعت فولاد اذعان داشت که به دلیل مشکلات مالی، در حال حاضر این شرکت حتی توانایی پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارد و به نسیم آنلاین افزود: کارگران این شرکت ، هر یک سه میلیون تومان جریمه شده اند که با بهره ۲٫۵ درصدی در ماه باید از حقوقشان آنها کسر و به حساب اداره دارایی واریز شود. وی، تصریح کرد:چون مدیران امور مالیاتی از شناسایی سود واقعی در صورت های مالی ناتوان بودهاند حسابهای شرکت نورد آریان فولاد را علی الرأس کردهاند
.
قاسمی توضیح داد که شرکت نورد آریان فولاد در سال ۸۵ افتتاح شده که طبق ماده ۱۳۲ به میزان ۱۰ سال معاف از مالیات بوده و مالیاتی هم نباید بپردازد. وی، تصریح کرد که حتی اگر این شرکت در صورتهای مالی خود سودی هم شناسایی میکرد نیاز به پرداخت مالیات نداشت.
قاسمی اظهار داشت که این شرکت در صورت های مالی خود هیچ سودی شناسایی نکرده و ادامه داد که ظرفیت تولیدی شرکت متبوع او ۲ میلیون تن انواع شمش و میلگرد بوده است. به گفته وی، در سال گذشته ۴۶۱ هزار تن انواع میلگرد و تیرآهن تولید شده و تصریح کرد که با این حال هنوز این شرکت به مرحله صادرات کالا نرسیده است.
مدیر عامل شرکت نورد آریان فولاد، مدعی شد که دولت تدبیر و امید موافق حمایت از تولید داخلی نیست و به نسیم آنلاین افزود که دولت برای رفع چالش کمبود برق و آب با راهبرد کشت و تولید موافقت نمیکند.
قاسمی گفت: دولت در ابلاغیهای به سازمانها از آنها خواسته تا اقداماتی انجام دهند تا کشت و تولید صورت نگیرد و بیان داشت که در واردات فولاد به کشور رانت جدی نهفته و با تقلب در تعرفه، کالاهایی را با تعرفه ۲۰ درصدی وارد کرده و با کم اظهاری تعرفه آن را ۵ درصد اعلام میکنند.
وی، اذعان داشت که وارد کنندگان فولاد با زد و بند سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن ورق فولادی را وارد کشور کردهاند در حالی که الآن ۳ میلیون تن ورق فولاد در انبارها دپو شده است. مدیر عامل شرکت نورد آریان فولاد، ظرفیت تولید ورق فولادی در کشور را سالانه ۷ میلیون تن برشمرد و اظهار کرد که شرکت فولاد مبارکه در حال حاضر تمامی ورقهای فولادی تولیدی را در هرمزگان دپو کرده و مشتری هم ندارد با این حال سال گذشته یک و ۱٫۵ میلیون تن ورق فولادی وارد کشور شده است.
منبع : نسیم آنلاین.