با حضور جمعی از مسئولان؛ مسجد دانشگاه آزاد اسلامی شهر شال به بهرهبرداری رسید
مسجد دانشگاه آزاد اسلامی شهر شال به بهرهبرداری رسید
مسجد حضرت ابوالفضل(ع) دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شهر شال با حضور جمعی از مسئولان و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین به بهرهبرداری رسید.
مسجد حضرت ابوالفضل(ع) دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شال با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین و برخی از مسئولان استانی و شهری به بهرهبرداری رسید.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شال در این مراسم با بیان اینکه شهر شال در استان قزوین و کشور بهعنوان شهر عالمپرور و مذهبی مطرح شناخته شده است، اظهار کرد: این دانشگاه از بدو فعالیت خود در کنار توجه و اهتمام به امور علمی و پژوهشی به مسائل دینی و ارزشی اهتمام ویژهای داشته است.
سعید پوررضا ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شال از لحاظ زیرساختها دارای ظرفیت و امکانات خوبی است؛ اما در حوزه فرهنگی و مسجد دارای کمبود بود که در راستای توجه به امور مذهبی در سالهای گذشته، کلنگ احداث مسجد در محوطه داخلی دانشگاه به زمین زده شد.
وی افزود: با وجود اینکه اکنون دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ کاهش ورودی دانشجویان در زمینه اعتبارات با محدودیت مواجه است؛ اما با توجه به اهتمام مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به امور فرهنگی و اهمیت و جایگاه مسجد در این خصوص، تکمیل مسجد دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.
سرپرست مرکز آموزشی شال، شهروندان شال را مردمی مشارکتجو در امور مذهبی دانست و بیان کرد: استادان، کارکنان، دانشجویان و خیران شهر شال مشارکت بسیار خوبی در تکمیل مسجد حضرت ابوالفضل(ع) داشتند که از تمام خیران و شهروندان قدردانی میکنم.
پوررضا مساحت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) مرکز شال را ۷۰۰ مترمربع اعلام و خاطرنشان کرد: این مسجد با شبستانی به متراژ ۲۰۰ مترمربع دارای معماری زیبا و منحصربهفرد بوده که توسط استادان هیئت علمی این مرکز آموزشی طراحی و نظارت بر ساخت آن انجام شده است.
وی تصریح کرد: میزان اعتبار احداث مسجد حضرت ابوالفضل(ع) مرکز شال با رقمی بالغ بر ۱۴ میلیارد ریال بود که ۹۰ درصد از این مبلغ توسط خیران تأمین و پرداخت شده است.
این مقام مسئول هدف از ساخت مسجد دانشگاه آزاد اسلامی شال را در راستای ترویج فعالیتهای مذهبی و فرهنگی در این مرکز اعلام کرد و گفت: با توجه به مجزابودن شبستان نمازخانه برادران و خواهران و طراحی هشت اتاق در مسجد بهعنوان یک مجموعه فرهنگی، این فضاها میتوانند دغدغه فرهنگی و دینی علما و مردم متدین شهر شال را در راستای پرورش نوجوانان و جوانان با محور و گرایش به مسجد و محیطهای علمی برطرف کنند.
سرپرست مرکز شال با یادآوری اینکه مسجد این دانشگاه دارای ورودی مجزا از در اصلی دانشگاه برای استفاده عموم مردم بهویژه شهروندان ولایتمدار شال است، تصریح کرد: توسعه کیفی فعالیتهای علمی، آموزشی و تحقیقاتی، ارتقا به واحد دانشگاهی و پیگیری بهمنظور میزبانی از شهدای گمنام ازجمله برنامههای شاخص و اولویتدار سال جاری بنده و همکارانم در مرکز شال خواهد بود.
انا