افشون عنوان کرد؛ جذب حداکثری دانشآموزان با غنیسازی و تولید محتوای آموزشی
جذب حداکثری دانشآموزان با غنیسازی و تولید محتوای آموزشی
مدیرکل حوزه ریاست معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان سما) عنوان کرد: غنیکردن محتوای آموزشها و آمیختن با دین مبین اسلام میتواند موجب جذب حداکثری دانشآموزان باشد.
مهرداد افشون در جلسه تکریم علی طاهرخانی و معارفه داوود حقایقپور بهعنوان معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان اظهار کرد: این واحد دانشگاهی نخستین و تنها واحد دانشگاهی دارای مدارس و آموزشکده سما در استان قزوین است که تا به حال از عملکرد مطلوبی برخوردار بوده و باید در رشد و شکوفایی آن تلاش شود.
مدیرکل حوزه ریاست معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان سما) افزود: ارتقا، کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس سما از اهمیت ویژهای برخوردار است که باید به آن توجه خاص شود.
وی با بیان اینکه همه ما مسلمانان پیامبر اکرم(ص) را الگو و اسوه حسنه خود میدانیم، گفت: دین اسلام دارای محورهای الهی متعددی از جمله تعلیم و تربیت انسانها بوده که توسط پیامبر اسلام تبیین شده است؛ بنابراین باید در زندگی و کار خود نقش تربیتی و انسانساز را ایفا کنیم و در نتیجه، این محور باید مورد توجه نهادهای آموزشی در جامعه قرار بگیرد؛ چراکه نهادهای تربیتی ملزم به استفاده مطلوب از تمام برنامههای آموزشی با توجه به محورهای معارف دینی هستند.
افشون با توجه به نقش تربیتی آموزش و پرورش در ارتقای معارف دینی بیان کرد: وظیفه تربیتی و تعلیمی معارف دینی در جامعه بیشتر به عهده آموزش و پرورش است و این نهاد انسانساز باید با توجه به تمام نیازهای عمومی گروههای سنی مختلف در دستگاههای آموزشی، این نیازها را جهتدهی کرده و با آموزشهای اصولی و بنیادی در ارتقای معرفت دینی و محتواسازی عمل کند.
مدیرکل حوزه ریاست معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: ما نیز در مدارس سما مقید هستیم به محتوا بپردازیم و همه تلاشمان در تربیت و پرورش روح و فکر دینی دانشآموزان است، آن چیزی که دانش آموزان را جذب میکند، محتواست.
افشون خاطرنشان کرد: هرچند که ساختمانسازی و و ایجاد مدارس زیبا و مجهز میتواند برای دانشآموزان جذاب باشد؛ اما غنیکردن محتوای آموزشها و آمیختن آن با معارف دین مبین اسلام میتواند موجب جذب حداکثری دانشآموزان باشد.
غنیترین محتواها را در متون دینی داریم و این به معنای دورشدن از علم نیست
وی با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت تحول در امر تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین گفت: سند تحول بهدنبال این است که در ساختار و ارکان آموزش و پرورش تحولات اساسی، عمیق و بنیادین ایجاد کند.از اینرو باید در متون و برنامههای درسی آموزش و پرورش تحول بیشتری ایجاد شود؛ چراکه لازم است برنامههای درسی امروزه مبتنی بر ذائقههای تربیتی و بهنحوی باشد که در زندگی به درد دانشآموزان بخورد.
افشون گفت: با توجه به شرایط اقتصادی مردم و بیماری کرونا تا جایی که ممکن است باید در زمینه دریافت شهریه مدارس با خانوادهها تعامل شود و کیفیت آموزشهای مجازی و غیرحضوری به نحو احسن باشد.
به گزارش آنا در این مراسم علی طاهرخانی تکریم و داوود حقایقپور به عنوان معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان معرفی شد.
آنا