ضابطان قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر در ماه رمضان حمایت کنند
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قزوین گفت: با حمایت ضابطان قضایی از آمران به معروف و ناهیان از منکر زمینه مقابله با هنجارشکنی در ماه رمضان تقویت می شود
علی فولیان روز پنجشنبه در جلسه طرح پیشگیری و مقابله با هنجارشکنی و روزه خواری در ملاء عام در ماه مبارک رمضان که در دادگستری قزوین برگزار شد اظهارداشت: در خصوص مقابله با روزه خواری بایستی دستگاه های اجرایی به تکالیف و وظایف خود بدقت عمل کنند.
وی گفت: دستگاه های فرهنگی و اجرایی ذیربط بایستی در مقابله با روزه خواری جدی تر باشند و در این راستا دستگاه قضایی نیز نقش نظارتی خواهد داشت.
فولیان افزود: لازم است ضمن هماهنگی با نیروهای انتظامی، بسیج و گشت رضویان ضمن برخورد با متخلفان روزه خوار برای جلوگیری از هنجارشکنی در ماه رمضان اقدام شود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین تصریح کرد: از رسانه ها انتظار داریم موضوع روزه داری و رعایت الزامات ماه مبارک رمضان را اطلاع رسانی کنند تا از روزه خواری در ملاء عام جلوگیری شود.
فولیان اظهارداشت: افرادی که به صورت علنی در انظار و اماکن عمومی روزه خواری کنند جرم مشهود مرتکب شده اند و به مجازات حبس از ۱۰ روز تا دو ماه و یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد.
وی افزود: متاسفانه در اصناف و واحدهای صنفی نیز شاهد عادی انگاری روزه خواری هستیم که بایستی این موضوع مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد.
فولیان تصریح کرد: برخی از واحدهای صنفی نکات لازم را رعایت نمی کنند و ساعت کاری مشخصی در ماه رمضان ندارند که این وضعیت هم بایستی ساماندهی شود.
این مسئول گفت: در مدارس بایستی فرهنگ سازی در خصوص اهمیت روزه داری صورت گیرد تا دانش آموزان که در مرحله رشد قرار دارند با فیوضات معنوی این ماه آشنا شده و پایبندی به آداب آن را بیاموزند.
فولیان افزود: از شهرداری انتظار می رود ضمن توجیه و آموزش رانندگان اتوبوس نسبت به رعایت حرمت ماه مبارک و شئونات آن در اماکن عمومی با رانندگان هنجار شکن برخورد قانونی صورت گیرد.
وی گفت: گزارش هایی مبنی بر پذیرایی در رستوران ها و کافی شاپ ها دریافت شده که بایستی با متخلفان برخورد شود.
در این جلسه مدیران دستگاهها دیدگاههای خود را در خصوص برنامه های مقابله با روزه خواری مطرح کردند.
برنا