شناسایی نقاط سیلخیز استان قزوین/ ضرورت برخورد با متصرفان غیرقانونی حریم و بستر رودخانه ها
شناسایی نقاط سیلخیز استان قزوین/ ضرورت برخورد با متصرفان غیرقانونی حریم و بستر رودخانه ها
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: تیمهای تخصصی متشکل از کارشناسان مدیریت بحران استان، شرکت آب منطقهای، منابع طبیعی، فرمانداریها و شهرداری ها تشکیل شده و ضمن بازدید میدانی به بررسی نقاط حادثهخیز استان پرداختهاند.
، محمدرضا علیمی با اشاره به این که در آستانه فصل بارش قرار گرفتهایم و مجموعه مدیریت بحران استان پیشبینی های لازم برای جلوگیری از آسیب سیل را انجام دادهاند، اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تیمهای تخصصی متشکل از کارشناسان مدیریت بحران، شرکت آب منطقهای استان تشکیل شده که ضمن بازدید به بررسی نقاط حادثهخیز استان پرداختهاند.
وی افزود: با توجه به اینکه متولی وضعیت رودخانههای استان شرکت آب منطقهای است، گفت: اطلاعات و پایش های انجام شده طی جلسات متعددی در اختیار شرکت آب منطقهای، اداره کل منابع طبیعی استان و فرمانداران شهرستانها قرار گرفته است.
علیمی ادامه داد: یکی از مهمترین راهکارها برای مقابله با وقوع سیل لایروبی رودخانهها، پاکسازی پلها و مسیر عبور آب است که میتوان در مناطق بالادست با پروژههای آبخیزداری از شدت سیلاب جلوگیری کرد و در همین راستا اداره منابع طبیعی استان طرحهای آبخیزداری میانمدت و بلندمدتی را در حال پیگیری است.
وی تأکید کرد: یکی از اقدامات جدی جهت کاهش آسیب سیلابها، آزادسازی حریم و بستر رودخانهها بوده است و متصرفان غیرقانونی می بایست شناسایی و به دستگاه قضا معرفی شوند.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: خطرات تصرف حریم و بستر رودخانهها برای مناطق مختلف بسیار زیاد است و از این نوع تصرفات در نقاط مختلف استان دیده میشود.
فارس