جشنواره غذای اقوام ایرانی و بازی های بومی محلی در مهرگان برگزار شد
جشنواره غذای اقوام ایرانی و بازی های بومی محلی در مهرگان برگزار شد
در راستای افزایش نشاط اجتماعی و معرفی غذاهای سنتی جشنواره غذای اقوام در شهر مهرگان برگزار شد.
پارک بهشت مهرگان روز جمعه ۲۲ اردیبهشت میزبان جشنواره غذای اقوام ایرانی و بازی های بومی محلی بود که با حضور بخشدار، اعضای شورای اسلامی شهر محمدیه و دیگر مسئولان محلی برگزار شد.
محمد پیری شهردار محمدیه در حاشیه این جشنواره در گقتگو با خبرنگار برنا در خصوص جشنواره غذای اقوام ایرانی و بازی های بومی محلی اظهارداشت: یکی از برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری محمدیه است که در راستای تقویت برنامه هایی فرهنگی و اجتماعی شورا و شهرداری است که با حمایت همه جانبه اعضای شورای اسلامی وهمچنین تلاش دیگر همکارانمان در شهرداری برگزار شد.
شهردار محمدیه تصریح کرد: برگزاری جشنواره غذای اقوام ایرانی در پارک بهشت مهرگان برای بهره بردن همه مردم از خدمات و امکانات شهرداری بخصوص برنامه های متنوع فرهنگی و اجتماعی تدارک دیده شد و تلاش کردیم با اجرای این برنامه زمینه توزیع عادلانه خدمات و برنامه های فرهنگی و ورزشی در همه مناطق و جلب رضایت هروندان مهیا شود.
وی اضافه کرد: امروز شاهد اسقبال خوب شهروندان بخصوص بانوان هنرمند محمدیه و مهرگان بودیم که هنر خلاق و مبتکرانه خود را در جشنواره به نمایش گذاشتند و هنرمندی و توانمندی خود را عرضه کردند.
شهردار محمدیه هدف از اجرای مسابقه غذای اقوام ایرانی را ارتقای سلامت شهروندی دانست و یادآورشد: اجرای این جشنواره ها علاوه بر ارتقای سلامت شهروندی زمینه آشنایی عموم مردم با غذاهای سنتی و خانگی اقوام را مهیا می کند که استقبال بانوان نشان داد بایستی در این زمینه برنامه های بیشتری را اجرا کنیم.
پیری اظهارداشت: در این جشنواره با ترویج غذاهای ساده، سالم و طبیعی و ارائه روشهای جدید آشپزی، نوآوری و خلاقیت از سوی بانوان شرکت کننده فرصتی شد تا هم فرهنگ استفاده از غذای سالم در میان خانواده ها رایج شود و هم فضای بانشاطی برای سرگرمی و گذران اوقات فراغت مردم مهیا شود.
حجت الاسلام علیمردانی رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی شهر محمدیه نیز گفت: رویکرد اعضای شورا و شهرداری محمدیه در برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی، دینی بخصوص جشن ها کمک به افزایش نشاط اجتماعی خانواده هاست.
وی بیان کرد: این جشنواره با حضور۲۰ نفر از بانوان هنرمند آشپز با عرضه غذاهای بومی و سنتی اقوام مختلف برگزار شد و امیدواریم به ترویج سنت های ایرانی کمککند.
حجت الاسلام علیمردانی اجرای برنامه طناب کشی، برپایی غرفه های نقاشی کودکان، آشنایی کودکان با اداوات اطفای حریق و نحوه کار با آن، توزیع ۲۰۰۰ پرس غذای آش رشته از دیگر برنامه های این جشنواره بود.
در پایان این جشنواره از سوی داوران بهترین غذاهای ایرانی پخته شده در جشنواره معرفی و از پزندگان تجلیل شد.
برنا